Wielkanocne danie czy sportowa uczta? 4. sezon „365 obiadów Mariety Mareckiej” zaproponuje potrawę na każdą okazję

Wielkanocne danie czy sportowa uczta? 4. sezon „365 obiadów Mariety Mareckiej” zaproponuje potrawę na każdą okazję

Opublikowany

Codzienne przygotowywanie obiadów nie musi być żmudną rutyną. Z pomocą i inspiracją przyjdzie już po raz czwarty Marieta Marecka, która w swoim autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Premierowe odcinki „365 obiadów Mariety Mareckiej 4” w każdą sobotę, od 24 marca o godzinie 17:00. Tylko w Kuchni+.

„365 obiadów Mariety Mareckiej” to program, który nie tylko w prosty i przystępny sposób pokazuje, jak przygotowywać smaczne obiady (z deserem!), ale przede wszystkim podpowiada, jak odpowiedzialnie podchodzić do gotowania. W każdym odcinku prowadząca prezentuje widzom trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan na obiad dla całej rodziny. Marieta udziela również wskazówek na temat tego, co i za ile najlepiej kupić, jakie składniki możemy zamieniać na tańsze oraz jak robić zakupy w sposób przemyślany.

W czwartym sezonie serii na widzów czeka wiele niespodzianek i zaskakujących pomysłów na potrawy. Marieta zaprezentuje m.in. jak przygotować pyszny i niekoniecznie tradycyjny obiad na Wielkanoc, a także doradzi, jak kreatywnie wykorzystać w kuchni to wszystko, co nam po świętach zostanie. Prowadząca przygotuje także posiłki inspirowane tradycyjnymi przysmakami krajów,  z którymi Polska zmierzy się na Mistrzostwach Świata w Piłce Nożnej, czyli Senegalu, Japonii oraz Kolumbii.

Premierowe odcinki 4. sezonu serii „365 obiadów Mariety Mareckiej” w każdą sobotę, od 24 marca o godzinie 17:00. Tylko w Kuchni+.

Udostępnij

Załączniki

Pobierz wszystkie

4. Kalarepki faszerowane rillette de canard 2.jpg

grafika | 7,01 MB

Pobierz
5. Gulasz z pieczonej wieprzowy z pieczarkami na kotlecikach z gotowanych ziemniakow 2.jpg

grafika | 2,87 MB

Pobierz
6. Pudding z czerstwej babki drozdzowej 1.jpg

grafika | 2,71 MB

Pobierz
2. Pieczen wieprzowa z lopatki z daktylami z sosem orzechowym 2.jpg

grafika | 2,95 MB

Pobierz
1. rillette de canard.jpg

grafika | 2,55 MB

Pobierz
marieta2.jpg

grafika | 8,8 MB

Pobierz
marieta3.jpg

grafika | 12,5 MB

Pobierz
marieta1.jpg

grafika | 13,5 MB

Pobierz
Powiązane artykuły
Planete+ pamięta o Dniu Ziemi

temu

Światowy Dzień Ziemi obchodzony jest od lat 70. XX wieku, by uświadamiać społeczeństwu potrzebę troski o środowisko naturalne w codziennym życiu. Z tej okazji Planete+ przygotowało specjalną ramówkę i zaprasza na dokumenty związane z ochroną środowiska oraz wyjątkowe premiery:  „Wielka susza. Szkoła przetrwania dla zwierząt”, „Powodzie - wyzwanie XXI wieku”, „Martwy wieloryb pełen plastiku” oraz „CIA i GRU na tropie globalnego ocieplenia”. Już 22 kwietnia na antenie Planete+.
„Polscy szpiedzy” wracają na antenę CANAL+ DISCOVERY

temu

Podwójni agenci, wyrafinowane przykrywki i spektakularne demaskacje.  Sensacyjna seria dokumentalna „Polscy szpiedzy” wraca na ekrany i w drugim sezonie przedstawi sylwetki kolejnych ośmiu zasłużonych agentów polskiego wywiadu. Premierowe odcinki już od 7 kwietnia, o godzinie 20:20 tylko w CANAL+ DISCOVERY.
Słodycz i perfekcja, czyli 3. sezon „Deserów Dekera” w marcu w Kuchni+

temu

Każda okazja jest dobra, aby przygotować coś słodkiego! Wie to dobrze mistrz cukiernictwa Tomasz Deker, który już po raz trzeci odkryje przed widzami Kuchni+ inspirujące i niezwykle pomysłowe przepisy na słodkie desery i wypieki. Premierowe odcinki 3. sezonu „Deserów Dekera” w każdą niedzielę od 18 marca, o godzinie 15:00. Tylko w Kuchni+.
„Pogotowie remontowe Wieśka” rusza na ratunek mieszkaniom w potrzebie

temu

Po wizycie „złotej rączki” zamiast wymarzonej łazienki i działającego kranu został tylko pusty portfel? Najnowsza seria poradnikowa Domo+ „Pogotowie remontowe Wieśka” postara się zaradzić takim problemom i podpowie, jak przeżyć remont bez szwanku. Premierowe odcinki w każdą niedzielę od 11 marca, o godzinie 16:00. 

Mocne otwarcie nowego serialowego thrillera produkcji CANAL+ „KRUK. Szepty słychać po zmroku”

Ponad 380 tysięcy widzów – tyle osób w ciągu pięciu dni od premiery zobaczyło pierwszy odcinek serialowego thrillera „KRUK. Szepty słychać po zmroku” i wyruszyło z nami na Podlasie. W tym 225 tysięcy obejrzało niedzielną premierę na żywo bezpośrednio w CANAL+ (204 tys. – CANAL+ i 21 tys. – CANAL+1).