Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+

Published

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty Dymek nie ma rzeczy niemożliwych! W swoim autorskim programie, autorka bloga Jadłonomia, po raz piąty udowodni, że kuchnia roślinna może być równie pyszna co ta tradycyjna. Premierowe odcinki „Zielonej rewolucji Marty Dymek 5” w każdą niedzielę, od 8 października o godzinie 13:30, tylko na antenie Kuchni+.

Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni – „Jadłonomia” po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Uwielbiana przez widzów Kuchni+ prowadząca oprócz pasji do gotowania znana jest również ze swojej miłości do podróży, dzięki czemu w menu 5. sezonu „Zielonej rewolucji Marty Dymek”, znajdą się przepisy pochodzące z różnych zakątków świata. Marta zaprezentuje m.in. jak przyrządzić rodzimą brukselkę, tak żeby smakowała jak przysmak prosto z tajskiej restauracji, a także w jaki sposób przygotować całkowicie roślinne bajaderki. Piątą odsłonę serii ponownie wzbogacą również gościnne występy widzów, którzy będą mieli okazję zaprezentować swoje autorskie przepisy na wegańskie dania.

Premierowe odcinki „Zielonej rewolucji Marty Dymek 5” w każdą niedzielę, od 8 października. Tylko na antenie Kuchni+.

Zielona rewolucja Marty Dymek 5 - seria kulinarna - Kuchnia+

Seria kulinarna. Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie

Share

Attachments

Download All

07.jpg

image | 1.04 MB

Download
08.jpg

image | 1010 KB

Download
03.jpg

image | 758 KB

Download
M2.6.jpg

image | 1.01 MB

Download
02.jpg

image | 961 KB

Download
05.jpg

image | 688 KB

Download
Related Stories
Świat stworzony na nowo – polskie gry komputerowe

ago

Rynek warty ponad 500 milionów dolarów. Gracze, których zmagania z kolejnymi „levelami” platformówek notują miliony odsłon w serwisie YouTube. To, co początkowo służyło zabawie, przerodziło się w część kultury, ważne ogniwo życia młodych pokoleń oraz prawdziwy biznes. W branży gier komputerowych Polska jest już prawdziwą potęgą. Zatem jak wygląda ten rynek? Które produkcje zyskały rozgłos i którzy twórcy zasłużyli na światowe uznanie? W nowym programie „Twórcy światów” w CANAL+ DISCOVERY nie tylko przyglądamy się zjawisku, analizując rys historyczny oraz sylwetki polskich twórców, lecz także stawiamy pytania o przyszłość tego biznesu. Premiera już we wtorek, 16 października.
Ucieczka z miejskiej dżungli w Domo+

ago

W powakacyjnym natłoku obowiązków i wirze codziennych zajęć nie ma chyba osoby, która nie marzyłaby o ucieczce poza miejską dżunglę, by obcować z naturą. Taką możliwość daje piąty sezon programu „Daleko od miasta”, którego premiera już 6 października o 18:00 w Domo+.
Czy zwierzęta mają prawa? Cykl dokumentalny w Planete+

ago

Szokujące śledztwo w masarniach na całym świecie, historia modyfikowania krowich genów oraz owady jako żywność przyszłości – w październiku w ramach środowego pasma SZOK DOK widzowie poznają wstrząsające fakty na temat globalnego przemysłu spożywczego. Zwierzęta pełnią bardzo istotną rolę w naszym świecie. Jednak czy mają jakiekolwiek prawa? Premiery dokumentów w każdą środę od 3 października o godz. 22:00.
Sekrety XX-wiecznej Rosji w październiku na antenie Planete+

ago

Morderstwo człowieka-zagadki, czyli Rasputina, kreowana przez władze ZSRR polityka seksualna, walka z głodem przy pomocy naukowych faktów i kuglarskich sztuczek oraz prawdziwa historia otoczonego niezwykłym kultem radzieckiego agenta – w tym miesiącu widzowie naszej stacji odkryją nieustająco intrygujące oblicze Rosji w specjalnym cyklu historycznym. Premiery kolejnych filmów w każdy czwartek od 4 października, o godz. 22:00.
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.