Nowy kontrakt OSHEE oraz EKSTRAKLASY S.A.

Nowy kontrakt OSHEE oraz EKSTRAKLASY S.A.

Opublikowany

EKSTRAKLASA S.A. wraz z producentem napojów funkcjonalnych – firmą OSHEE rozpoczynają rundę wiosenną z nowym kontraktem. Dotychczasowa współpraca, trwająca od września ubiegłego roku, została przedłużona do 2019 roku. Umowa rozbudowuje współpracę o nowe świadczenia, m.in. dodatkową powierzchnię reklamową podczas meczów oraz wspólne akcje w social mediach.

„Ekstraklasa i OSHEE to wyjątkowo dynamicznie rozwijające się marki, poszukujące nowych wyzwań i obszarów rozwoju. Nowy kontrakt pokazuje, że łączy nas więcej niż piłka i jestem przekonany, że dzięki tej współpracy i wspólnie budowanym wartościom, marka OSHEE uzyska jeszcze silniejszą pozycję w świecie sportu.”mówi Dariusz Marzec, Prezes Zarządu Ekstraklasy S.A. 

„Prestiżowe rozgrywki Ekstraklasy z roku na rok wzbudzają coraz większe zainteresowanie wśród sponsorów. Nasza zaledwie półroczna współpraca pokazała, że to nie tylko profesjonalna liga piłkarska, ale też nowoczesna platforma promocji marki sponsora. Naszym wspólnym celem jest szerokie propagowanie aktywności sportowych, dlatego też postanowiliśmy podpisać nowy kontrakt, dający nam jeszcze więcej możliwości takiego działania” komentuje Dariusz Gałęzewski, Prezes Zarządu OSHEE. 

W ramach nowego kontraktu promowana będzie marka OSHEE oraz nowa napój energetyczny O by OSHEE. Podobnie jak przy poprzedniej umowie w ramach pakietu, partner może wykorzystywać swoje logo wraz z logotypem EKSTRAKLASY oraz herbami wszystkich 16 klubów m.in. na etykietach napojów dedykowanych współpracy z EKSTRAKLASĄ, które na rynku są dostępne od grudnia ubiegłego roku. Marka OSHEE będzie widoczna podczas meczów na bandach LED, banerach zawieszanych na bramkach w tracie przerw oraz przy ławkach rezerwowych. Dodatkowo logotyp firmy pojawi się podczas transmisji na grafikach, m.in. przy podpisach zawodników i trenerów. OSHEE pojawi się także na stronie www.ekstraklasa.org na belce sponsorskiej przeznaczonej dla partnerów EKSTRAKLASY oraz w działaniach w kanałach social media. Kontrakt został podpisany do czerwca 2019 roku.

Biuro prasowe Ekstraklasa S.A.
Karolina Hytrek-Prosiecka
Dyrektor ds. Komunikacji i PR
karolina.hytrek-prosiecka@ekstraklasa.org
Tel. kom. +48 600 444 709

Kopiuj tekst

Udostępnij

Załączniki

Pobierz wszystkie

ESA_OSHEE_logo.jpg

grafika | 140 KB

Pobierz
Powiązane artykuły
Hit 1/8 finału Ligi Mistrzów UEFA Chelsea – Barcelona w jakości 4K w nc+

temu

Chelsea podejmie Barcelonę we wtorkowym hicie 1/8 finału Ligi Mistrzów UEFA. Rywalizacja obu klubów od lat jest niezwykle zacięta. Po raz ostatni grały przeciwko sobie w 2012 roku. Po wyrównanych spotkaniach półfinałowych minimalnie lepsza okazała się Chelsea, która późn
Weekend Gwiazd w NBA, Legia Warszawa – Śląsk Wrocław w LOTTO Ekstraklasie, Wolsfburg – Bayern Monachium w Bundeslidze, PGE Vive Kielce – Celje w EHF Lidze Mistrzów oraz WRC Rajd Szwecji – sportowy weekend w nc+

temu

NBA Weekend Gwiazd NBA to jedno z najważniejszych wydarzeń w całym sezonie NBA. Tegoroczny All-Star Weekend odbędzie się w Los Angeles w Staples Center -  mateczniku dwóch koszykarskich drużyn z Miasta Aniołów  - Clippers oraz Lakers. W piątek głównym wydarzeniem będzie
CAVALIADA Tour w Lublinie – największa jeździecka impreza w tej części Europy tylko w nc+

temu

Platforma nc+ zaprasza fanów jeździectwa na międzynarodowe zawody z cyklu CAVALIADA Tour. Od czwartku do niedzieli w centrum targowo wystawienniczym Targi Lublin rywalizować będzie ponad 140 jeźdźców z Polski i zagranicy.
Juventus – Tottenham i Real Madryt – Paris Saint Germain – hity 1/8 finału Ligi Mistrzów UEFA w nc+

temu

Szesnaście drużyn przystąpi do fazy pucharowej Ligi Mistrzów UEFA. 13 i 14 lutego zostaną rozegrane pierwsze mecze 1/8 finału tych rozgrywek.

Kuchnia+ #dodajesmaku a Domo+ #dodajeinspiracji na Instagramie

15 lutego startują dwa instagramowe konta kanałów tematycznych platformy nc+ – Kuchni+ i Domo+. Inspiracje ze świata dobrej kuchni i designu będą od tej pory dostępne pod nickami @kuchniaplus i @domoplus.