Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”

Opublikowany

Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do swojego autorskiego programu w stacji Kuchnia+. Każdy z nich wystąpi w jednym odcinku nowego sezonu jej autorskiego programu „Zielona rewolucja Marty Dymek” w kanale telewizyjnym Kuchnia+. Zgłoszenia do konkursu „Twoja zielona rewolucja” można nadsyłać do 10 marca.

Czwarty sezon „Zielonej rewolucji Marty Dymek”, którego premierowe odcinki będzie można obejrzeć w Kuchni+ od maja, to prawdziwy telewizyjny przewrót. Wszystko za sprawą konkursu „Twoja Zielona Rewolucja”, który Kuchnia+ organizuje wspólnie z prowadzącą program – słynną blogerką kulinarną, Martą Dymek. Szansę na wystąpienie w popularnej serii poradnikowej ma każdy pasjonat gotowania, który do 10 marca przygotuje swoje autorskie danie wegańskie, zrobi mu zdjęcie, nagra telefonem krótką autoprezentację oraz wypełni formularz zgłoszeniowy.

Dwunastu autorów najbardziej kreatywnych i oryginalnych przepisów zostanie zaproszonych na plan zdjęciowy czwartego sezonu „Zielonej rewolucji Marty Dymek”. Tam, w otoczeniu kamer i w towarzystwie twórców, wspólnie z prowadzącą przyrządzą wybraną potrawę.

Lista laureatów zostanie ogłoszona 13 marca br. na stronie internetowej stacji: www.kuchniaplus.pl. Zwycięzcy zostaną również poinformowani o nagrodzie drogą mailową.

Szczegółowe informacje, formularz zgłoszeniowy oraz regulamin konkursu dostępne są na stronie internetowej Kuchni+.

Kopiuj tekst

Udostępnij

Załączniki

Pobierz wszystkie

Marta_Dymek_3.JPG

grafika | 4,74 MB

Pobierz
Marta_Dymek_2.JPG

grafika | 4,15 MB

Pobierz
Marta_Dymek_1.JPG

grafika | 553 KB

Pobierz
Powiązane artykuły
Planete+ pamięta o Dniu Ziemi

temu

Światowy Dzień Ziemi obchodzony jest od lat 70. XX wieku, by uświadamiać społeczeństwu potrzebę troski o środowisko naturalne w codziennym życiu. Z tej okazji Planete+ przygotowało specjalną ramówkę i zaprasza na dokumenty związane z ochroną środowiska oraz wyjątkowe premiery:  „Wielka susza. Szkoła przetrwania dla zwierząt”, „Powodzie - wyzwanie XXI wieku”, „Martwy wieloryb pełen plastiku” oraz „CIA i GRU na tropie globalnego ocieplenia”. Już 22 kwietnia na antenie Planete+.
„Polscy szpiedzy” wracają na antenę CANAL+ DISCOVERY

temu

Podwójni agenci, wyrafinowane przykrywki i spektakularne demaskacje.  Sensacyjna seria dokumentalna „Polscy szpiedzy” wraca na ekrany i w drugim sezonie przedstawi sylwetki kolejnych ośmiu zasłużonych agentów polskiego wywiadu. Premierowe odcinki już od 7 kwietnia, o godzinie 20:20 tylko w CANAL+ DISCOVERY.
Wielkanocne danie czy sportowa uczta? 4. sezon „365 obiadów Mariety Mareckiej” zaproponuje potrawę na każdą okazję

temu

Codzienne przygotowywanie obiadów nie musi być żmudną rutyną. Z pomocą i inspiracją przyjdzie już po raz czwarty Marieta Marecka, która w swoim autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Premierowe odcinki „365 obiadów Mariety Mareckiej 4” w każdą sobotę, od 24 marca o godzinie 17:00. Tylko w Kuchni+.
Słodycz i perfekcja, czyli 3. sezon „Deserów Dekera” w marcu w Kuchni+

temu

Każda okazja jest dobra, aby przygotować coś słodkiego! Wie to dobrze mistrz cukiernictwa Tomasz Deker, który już po raz trzeci odkryje przed widzami Kuchni+ inspirujące i niezwykle pomysłowe przepisy na słodkie desery i wypieki. Premierowe odcinki 3. sezonu „Deserów Dekera” w każdą niedzielę od 18 marca, o godzinie 15:00. Tylko w Kuchni+.

Walentynki z Ryanem Goslingiem. Kryminały „Drugie oblicze” i „Wszystko, co dobre” tylko w Ale kino+

Ale kino+ zaprasza 14 lutego od 20:10 na podwójną randkę z nominowanym do Oscara® Ryanem Goslingiem: spotkanie z motocyklowym kaskaderem w filmie „Drugie oblicze” (reż. Derek Cianfrance) oraz z tajemniczym, młodym magnatem rynku nieruchomości we „Wszystko, co dobre” (reż. Andrew Jarecki). Wieczór w towarzystwie czarującego zdobywcy Złotego Globu za „La La Land” tylko w Ale kino+.